Visie

section-f1c9c74
Coligo
Hoe wij werken

Visie en werkethiek

Hoe werken wij

Bij Coligo zijn zowel koppels, kinderen en jongeren als hun gezinnen welkom. Omdat wij doordrongen zijn van het gedachtengoed uit de brede systeem-, gezins- en relatietherapie, werken wij steeds met de ruimere context. We groeien op in gezinnen, komen in aanraking met verschillende contexten en invloeden. Dit heeft allemaal zijn invloed op wie we zijn, welke keuzes we maken, onze sterktes en moeilijkheden.

Wij gaan samen met jou op verkenning door al deze invloeden. Soms nodigen we daarom anderen uit in onze therapieruimte, soms stellen we ze aanwezig met andere methodes. We zijn ervan overtuigd dat niet alles in woorden gezegd kan worden. Daarom werken wij, zowel bij kinderen als volwassenen, met creatieve materialen.

Als twee klinisch psychologen vinden we het belangrijk om up to date te blijven met de wetenschappelijke ontwikkelingen in ons veld. Naast het systemisch denken, worden wij ook beïnvloed door andere therapeutische stromingen. We blijven ons steeds bijscholen en verdiepen in het therapeutisch werken met systemen. Om onze kijk te blijven verbreden, doen we regelmatig aan intervisie.

We werken niet op een eiland. Sommige problematieken zijn te intens om enkel door een ambulante therapie opgevolgd te worden. We gaan op zoek naar andere professionals of mensen uit je eigen netwerk om dit mee te ondersteunen. We vinden overleg met o.a. huisartsen belangrijk om de zorg in bepaalde situaties te kunnen opvolgen.

We zijn niet in de mogelijkheid om een uitgebreid diagnostisch onderzoek aan te bieden. Enkel een intelligentieonderzoek voor kinderen en jongeren kan bij ons in de praktijk plaatsvinden.

section-d886861
custom-upload
Individuele therapie

Voor kinderen en jongeren.

custom-upload
Koppeltherapie
custom-upload
Gezinstherapie
section-3f99d96

Praktisch

Tarieven

priscilla-du-preez-F9DFuJoS9EU-unsplash
€ 60

/ uur

Individuele Therapie

Voor kinderen en jongeren.

kulli-kittus-KQfxVDHGCUg-unsplash
€ 70

/ uur

pexels-alena-darmel-7642040
€ 70

/ uur

Logo
THERAPEUTENPRAKTIJK